V septembri 2024 získal Ginjoy ocenenie OBAL ROKU 2024. Obal roku je prestížna a certifikovaná česko - slovenská súťaž, ktorá oceňuje inovácie, kreativitu a udržateľnosť v obalovom priemysle.
V roku 2024 sa konal 31. ročník súťaže, ktorý organizuje Inštitút pre obaly Syba.
TIGNANELLO
Víno od premiérového ročníka 1970 patrí medzi klenoty talianskych vín. Bolo to prvé Sangiovese, ktoré vyzrievalo v malých dubových sudoch. Vinohrad ( 57ha ) má juhovýchodnú expozíciu s nadmorskou výškou do 400 metrov. Pôda je vápenatá s množstvom bielych skál, ktoré akumulujú a odrážajú slnečné lúče. Fermentácia prebieha separátne pre každú odrodu v kónických tankoch. JMF vo väčších 600l sudoch. 12-14 mesiacov následne v maďarských a francúzskych barikoch. Produkcia dosahuje 25 000 debničiek ročne. Exkluzivitu vína znásobuje produkcia len v najlepších rokoch. Nevyrobené ročníky boli - 72, 73, 74, 76, 84, 92 a 2002. Od ročníka 2011 sa výlučne len z tohto vinohradu vyrába aj Marchese Antinori Chianti Classico Riserva.
ĎALŠIE SÚVISIACE PRODUKTY
Píšeme na našom BLOGu
Radi vám pomôžeme s výberom vhodných produktov a ich kombináciou do darčekového koša. Uveďte nám vašu predstavu o cene a košík vám elegantne zabalíme.
Pri darčekových košoch je potrebné rátať so špeciálnou manipuláciou. Informujte sa u svojho obchodného zástupcu.
Od svojho vzniku Champagne House Palmer & Co. vždy pracoval na zlepšovaní kvality. Dnes pokračuje v napredovaní tým, že presadzuje základné hodnoty, vyváženosť a eleganciu. Pre Champagne Palmer & Co je vytvorenie cuvée rovnako dielom prírody ako človeka. Harmonicky a s vášňou kombinujú odrody hrozna, polohy, ročníky a rezervné vína, až kým nedosiahnu dokonalé cuvée, ktoré odráža prácu vinohradníka a vinára. A práve preto sme sa v Corneri rozhodli zaradiť Champagne Palmer & Co. opäť do portfólia.
Adamus prestavuje kombináciu toho najlepšieho z regiónu Bairrada v Portugalsku. Unikátny a inovatívny štýl super prémiových destilátov s výnimočnou kvalitou a dizajnom. Plnenie, číslovanie a balenie každej fľaše je ručne s maximálnou prísnosťou a vášňou, aby sa zabezpečilo, že každá z nich bude špeciálna a jedinečná.