Firemný užívateľský účet

E-shop je určený len pre online objednávky B2B klientov Corner & Co. Pre nakupovanie sa prosím prihláste alebo registrujte.

Registrácia nového klienta Prihlásiť sa

Čo získate ako B2B klient

  • Individualizované ceny
  • Prehľadný užívateľský účet
  • Vlastné nákupné zoznamy
  • Zrýchlený modul nákupu
  • Servis a poradenstvo
  • Priamy kontakt s obchodníkom
Ďalšie informácie
Corner logo
Prihlásiť sa

E-shop je určený len pre online objednávky B2B klientov Corner & Co. Pre nakupovanie sa prosím prihláste alebo registrujte. Viac info.

ADAMUS – Diamant v každej fľaši

ADAMUS – Diamant v každej fľaši

Adamus
Gin

Adamus prestavuje kombináciu toho najlepšieho z regiónu Bairrada v Portugalsku. Unikátny a inovatívny štýl super prémiových destilátov s výnimočnou kvalitou a dizajnom. Plnenie, číslovanie a balenie každej fľaše je ručne s maximálnou prísnosťou a vášňou, aby sa zabezpečilo, že každá z nich bude špeciálna a jedinečná.


Zrodený z vášne

História Destilarie Levira je od svojho vzniku v 20. rokoch minulého storočia do značnej miery spojená s umením destilácie. Adamus je klenot Destilarie Levira, ktorej takmer storočný príbeh sa venuje výrobe destilátu z hroznových výliskov. V roku 2014 sa rozhodla inovovať a vydať sa na nové trhy s privátnou značkou Adamus. Od začiatku bolo cieľom vytvoriť odlišné destiláty, čo sa odrazilo v jedinečnom imidži a vo vynikajúcej kvalite. Výber odrody hrozna Baga, typickej pre región Bairrada, sa stala hlavným odlišovacím prvkom. 

Destilaria Levira je lídrom v oblasti vín, hroznových výliskov a destilácie. Tradičný výrobný proces zachováva pôvodné chute. Každý destilát Adamus je 100% ručne destilovaný v tradičných medených nádobách s priamou parou. Vykonáva sa ťahaním pary v medených stĺpoch s maximálnou prísnosťou pod dohľadom Master Distiller Nuno Morais. Po destilácii sa v laboratóriu vyberú najlepšie chuťovo aj analyticky destiláty. 

Názov Adamus vznikol spojením dvoch gréckych slov. Adamas (grécky pôvod diamantu) a Adamar (synonymum slova hladký). Každá fľaša je navrhnutá a zdobená ako diamant, aby odovzdala starostlivosť, ktorá je venovaná pri výrobe destilátu. Korok, portugalský symbol, má fazetový výbrus simulujúci tvarovanie diamantu. 

Dizajn a potlač fľaše odkazuje na tvar vzácneho diamantu. Jediný uzáver z korku, prezrádza portugalský pôvod značky Adamusa a dodáva fľaši prirodzený a ušľachtilý vzhľad.

Adamus vsádza na neustále inovácie, vývoj a investície spojené s desaťročiami skúseností a neustálym hľadaním rozdielov, v kombinácii s technickými znalosťami a praxou. Táto ambícia viedla k rozhodnutiu staviť na vysokokvalitný gin značky v rade Super Premium. A tak sa zrodil ADAMUS. 

Ekologická certifikácia

•    Zátka vyrobená zo 100% prírodného portugalského korku
•    Kartónové krabice vyrobené z  80% recyklovaných a recyklovateľných materiálov
•    Papier a lepenka použité v balení a sklo fľaše pochádzajú z recyklovaných materiálov
•    100% organické ingrediencie 

Adamus Organic Dry Gin

Adamus je handcrafted premium gin z Portugalska. Symbolizuje všetky skúsenosti a hodnoty, zhmotnené v prémiovom organickom suchom gine. Východiskovým bodom je odroda hrozna Baga z oblasti Barraida.

Sortiment bylín použitých pri výrobe ginu pochádza zo svahoch nachádzajúcich sa medzi pohorím Buçaco a pobrežím. Perfektná kombinácia 18 rastlinných látok pochádzajúcich z ekologických fariem (borievka, ibištek, pennyroyal (druh mäty), škorica, pomaranč, citrón, kardamón, zázvor, šalvia, levanduľa a mnoho ďalších) a hrozno odrody Baga da Bairrada.

Rastlinné látky sú destilované parou, jedna po druhej, v medených stĺpcoch, vďaka čomu je chuť intenzívnejšia. V roku 2015 bol prvýkrát vyrobený Adamus Organic Dry Gin v limitovanej sérii 4448 fliaš.

Adamus Gin Signature Edition Organic 2021

Adamus Gin Signature Edition 2021 je odetý do jedinečných farieb, ktoré odrážajú charakter tejto špeciálnej edície.

Potlač bola navrhnutá a vyrobená spôsobom vo vrstvách, aby sa dal čítať zvonku i zvnútra kvet čiernej bazy. Ide o predefinovaný pôvodný vzorec  organického suchého ginu pridaním výraznej rastlinnej látky, bazový kvet.

Limitovaná fľaša s podpisom Master Distillera Rui Cruza zachováva podstatu značky Adamus.  Kombinuje v sebe destilát z bazových kvetov, ikonickú odrodu hrozna Baga da Bairrada’s a byliniek (ibištek, borievka, pomaranč, citrón, škorica, zázvor, kardamón, šalvia a levanduľa).

Rastlinné látky sú destilované parou, jedna po druhej, v medených stĺpcoch. Evokuje harmóniu, eleganciu a jednoduchosť prírody. Vonkajšie balenie je vyrobené zo 100% recyklovateľného a biologicky rozložiteľného papiera. Organic, vegan. 

Adamus 20 years Old Wine Spirit 

Adamus 20 Years Old Wine Spirit nesie silnú osobnosť vín z Bairrady. Výber vín najvyššej kvality, starostlivá destilácia, prísny výber dubových sudov (portugalské i francúzske sudy Allier) a čas vyzrievania v starej pivnici, sú znakom kvality.

V roku 2017 vznikol prvý Adamus Eau-de-vie  vyrobený v limitovanom množstve 2983 fliaš. Intenzívny a originálny. Trvalo dve desaťročia, kým sa dosiahol vrchol kvality. 

Adamus Organic Grape Marc Spirit

Jeho pôvod siaha do čias portugalskej histórie. Adamus Organic Grape Marc Spirit DOC Bairrada harmonizuje to najlepšie z tradičného portugalského brandy. Najlepšie hroznové výlisky získané z vinifikácie vín z odrody Baga. Niekoľko pomalých a podrobných destilácií v medených nádobách s priamou parou. Vďaka starostlivému výrobnému procesu si zachováva autentickú chuť. V roku 2014 vznikol prvý Adamus Organic Grape Marc Spirit vyrobený v limitovanom množstve 2354 fliaš.